"Jobb mint az e-mail!" szolgáltatás népszerűsítő játékunk elkezdődött, keresd a lenti menüpontban!

https://alkuszi.alfa.hu/jobb-mint-az-email/

Örömmel tájékoztatunk, hogy a nagy sikerre való tekintettel megismételjük az idén év elején meghirdetett OKÉ akciónkat!

A 2023. szeptember 15. és 2023 november 15. között megkötött

(a kötés dátuma számít, a kockázatviselés kezdete mindegy),

új (nem átdolgozás) OKÉ szerződésekre

 

Nap
Óra
Perc
Másodperc

40% helyett

50%

értékesítői kedvezmény jár!

 

Természetesen

az ajándékba

adható kiegészítő se marad el!

 Ajándékozz az akciós időszakban ügyfelednek egyet az alábbi hasznos kiegészítők közül és a kiegészítő ingyenes marad, amíg a szerződés meg nem szűnik vagy át nem dolgozzák.

  • Segítségével térülhetnek a vízkárt okozó csapok, radiátorok, szaniterek, a fagyás miatti vízkárok, jégverés esetén a tetőt ért esztétikai károk, vihar esetén az épület külső festését ért esztétikai károk, vagy akár az elromlott fagyasztóban megromlott élelmiszerek. Vízkár miatt le kell verni három csempét a fürdőben és a boltban már nem lehet ilyen csempét kapni? Sebaj, mert az extra csomagban választott limitig térülhetnek akár a teljes csempefelület cseréjének költségei!

  • Nyitva hagytad az ajtót, amíg elszaladtál zuhanyozni? Ezalatt valaki bement a lakásba és ellopta a laptopodat? Jó hírünk van! Az így ellopott, biztosított vagyontárgyaid a választott limitig térülhetnek a Besurranás kiegészítővel!

  • Van otthon néhány, öt évnél nem régebben, újonnan vásárolt háztartási gép, aminek már lejárt, vagy nemsokára lejár a gyártói garanciája? Ezzel a kiegészítő biztosítással egyszerre meghosszabbíthatod az összes ilyen berendezésed garanciáját! Tervezi a család apu laptopjának, anyu mobiltelefonjának, vagy hugi okosórájának cseréjét? Válaszd most a kiterjesztett garancia és mobil eszköz biztosítást, hogy a szerződéskötést követően vásárolt eszközeitek védelmet élvezzenek akár leejtés esetén is!

  • Szeretnéd, ha a pénzed otthon is biztonságban lenne? Értéktárolóban elhelyezve akár 1.400.000 forint értékű, otthon tartott készpénzt vagy értékpapírt is biztosíthatsz! Ha nincs értéktárolód akkor se csüggedj, százezer forintig nincs rá szükség!

  • Te is a környezetbarát megoldások híve vagy? Jó hírünk van a napelemeid számára! Ezzel a kiegészítővel térülni fognak a napelemeket vagy napkollektorokat ért meteorológiai károk és a három méter feletti homlokzatra, vagy a tetőre szerelt kültéri egységek vandalizmus és lopás kárai is!

Vészelhárításra van szükség, mert ömlik a víz, elromlott a kazán, lefújta a vihar a tetőt, vagy esetleg kizártad magad? A sürgős beavatkozást igénylő események esetén éjjel-nappal hívható assistance szolgáltatásunk a Lakásdoktor. Próbáld ki, mennyire gyorsan érnek ki hozzád, ha baj van!

 

A kiegészítők pontos leírását megtalálod itt.
Hirdetmény letölthető itt.
További sikeres értékesítést kívánunk!