"Jobb mint az e-mail!" szolgáltatás népszerűsítő játékunk elkezdődött, keresd a lenti menüpontban!

https://alkuszi.alfa.hu/jobb-mint-az-email/

Alfa reklámfilm


Mától látható a televíziós csatornákon az Alfa reklámfilm, amit pénteken premier előtti vetítésen láthattak azok a kollégák, akik velünk tartottak a Brandváltó bulin.

Ezzel elindul az Alfa márka építése, és hamarosan az országszerte kihelyezett plakátok is átváltanak Alfásra. Az online megjelenéseink mától a filmből ismerős képekkel láthatóak, valamint rádiós hirdetéseinkben is visszaköszön a film üzenete és a szlogenünk.

Biztosak vagyunk a dolgunkban

„Mi Alfások ilyenek vagyunk. Biztosak vagyunk a dolgunkban” – hangzik el a reklámfilmünk végén, melyben a magabiztos Alfa ügyfelet állítjuk a középpontba. Hiszen célunk, hogy a változó világban biztos pontot jelenthessünk ügyfeleink, partnereink számára, és segítségünkkel felkészülten nézhessenek szembe a mindennapi kihívásokkal, vagy a váratlan helyzetekkel.

A reklámfilmben olyan értékeket (innováció, magabiztosság, együttműködés, tudatosság, felkészültség és gondoskodás) társítunk az új Alfa márkához, amelyek egyaránt jellemzik ügyfeleinket és minket is, akik ennél a vállalatnál dolgozunk.

Hol találkozhattok a reklámjainkkal?

Minden jelentős televíziós csatornán (Tv2, RTL, Viasat stb.) és a tematikus csatornákon is ott lesz a hirdetésünk. Emellett a leghallgatottabb két országos rádióban is (Rádió1 és Retro Rádió) hallhatjátok a reklámjainkat a reggeli és a délutáni műsorsávokban.

Reméljük, Ti és ismerőseitek is gyakran találkoztok majd az Alfa hirdetésekkel!