"Jobb mint az e-mail!" szolgáltatás népszerűsítő játékunk elkezdődött, keresd a lenti menüpontban!

https://alkuszi.alfa.hu/jobb-mint-az-email/

Alfa Zoom oktatás házirend

Hatályos: 2023.09.25-étől

 Az ALFA Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Alkuszi és Banki Igazgatóság által elindított ZOOM termékoktatás szolgáltatásának hatékony és gördülékeny működtetése érdekében kérjük az alábbi pontok betartását.

– Érkezz időben, mert késés esetén nem garantált az oktatáshoz való csatlakozási lehetőség. A virtuális előszobában az előadást megelőző 5-10 percben már várakozhatsz, közben természetesen szabadon végezhetsz más tevékenységet is, ez nem a hagyományos üres várakozás.
– Az előadás alatt a mikrofonod kapcsold ki, hogy nagyobb létszám esetén se zavarják az esetleges háttérzajok a többi hallgatót és az előadót. (Az elnémított mikrofon az alapbeállítás.)
– Kérdéseket az előadás alatt bármikor feltehetsz, de erre elsősorban az üzenetküldési funkciót használd, hacsak az előadó mást nem kér.
– A ZOOM előadások moderálása az előadó feladata. Az online térben a központi kapocs szerep talán még fontosabb is, mint az offline világban, ezért kérlek, segítsd közreműködéseddel az oktatót, tartsd be kéréseit. A nem megfelelő magatartás az eseményből való kizárással járhat.
– Amennyiben technikai segítségre van szükséged, használd segédletünket (ide kattintva eléred). További kérdés esetén támogató területi KAM kollégához fordulhatsz.
– Egyes ZOOM oktatásokról felvétel készülhet, ezt az applikáció és/vagy az oktatást tartó kollégánk a ZOOM oktatás elején jelzi. Ezekben az esetekben kérjük hozzájárulásod az esetlegesen megjelenő neved, képed, hangod rögzítéséhez és az elkészült videó felhasználásához. (A felvétel készítésének jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben a felvételhez hozzá nem járulókat adott esemény helyett más, hasonló eseményre invitáljuk.)
– A ZOOM oktatások keretein belül történő szakmai képzéseken való részvételről igazolást állítunk ki. Az igazolás kiállításának feltétele az előzetes regisztráció (a regisztráció nélküli továbbított linkkel vagy a holnapról közvetlenül linken keresztül bejelentkezőket – a létszám függvényében – az oktató elutasíthatja vagy beengedheti az eseményre, de részükre igazolás nem állítható ki). Résztvevőnek azt tekintjük, aki neve az esemény résztvevői között megjelenik (azaz a résztvevő mellett ülő, de be nem jelentkezett hallgatónak nem állítható ki igazolás akkor sem, ha egyébként regisztrált).

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.