Figyelem!

A brand váltást követő türelmi idő leteltévél, kérjük gondoskodjatok, hogy minden korábban böngészőbe mentett alkalmazásunk már alfa.hu végződésű legyen!

Amennyiben PKR, Frontend, Edok, Corporate oldal elérési hibával találkozol, akkor az oldalunkon található hivatkozásokat használhatod, mentheted magadnál!

Alfa Zoom oktatás házirend

Hatályos: 2023.09.25-étől

 Az ALFA Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Alkuszi és Banki Igazgatóság által elindított ZOOM termékoktatás szolgáltatásának hatékony és gördülékeny működtetése érdekében kérjük az alábbi pontok betartását.

– Érkezz időben, mert késés esetén nem garantált az oktatáshoz való csatlakozási lehetőség. A virtuális előszobában az előadást megelőző 5-10 percben már várakozhatsz, közben természetesen szabadon végezhetsz más tevékenységet is, ez nem a hagyományos üres várakozás.
– Az előadás alatt a mikrofonod kapcsold ki, hogy nagyobb létszám esetén se zavarják az esetleges háttérzajok a többi hallgatót és az előadót. (Az elnémított mikrofon az alapbeállítás.)
– Kérdéseket az előadás alatt bármikor feltehetsz, de erre elsősorban az üzenetküldési funkciót használd, hacsak az előadó mást nem kér.
– A ZOOM előadások moderálása az előadó feladata. Az online térben a központi kapocs szerep talán még fontosabb is, mint az offline világban, ezért kérlek, segítsd közreműködéseddel az oktatót, tartsd be kéréseit. A nem megfelelő magatartás az eseményből való kizárással járhat.
– Amennyiben technikai segítségre van szükséged, használd segédletünket (ide kattintva eléred). További kérdés esetén támogató területi KAM kollégához fordulhatsz.
– Egyes ZOOM oktatásokról felvétel készülhet, ezt az applikáció és/vagy az oktatást tartó kollégánk a ZOOM oktatás elején jelzi. Ezekben az esetekben kérjük hozzájárulásod az esetlegesen megjelenő neved, képed, hangod rögzítéséhez és az elkészült videó felhasználásához. (A felvétel készítésének jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben a felvételhez hozzá nem járulókat adott esemény helyett más, hasonló eseményre invitáljuk.)
– A ZOOM oktatások keretein belül történő szakmai képzéseken való részvételről igazolást állítunk ki. Az igazolás kiállításának feltétele az előzetes regisztráció (a regisztráció nélküli továbbított linkkel vagy a holnapról közvetlenül linken keresztül bejelentkezőket – a létszám függvényében – az oktató elutasíthatja vagy beengedheti az eseményre, de részükre igazolás nem állítható ki). Résztvevőnek azt tekintjük, aki neve az esemény résztvevői között megjelenik (azaz a résztvevő mellett ülő, de be nem jelentkezett hallgatónak nem állítható ki igazolás akkor sem, ha egyébként regisztrált).

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.