Figyelem!

A brand váltást követő türelmi idő leteltévél, kérjük gondoskodjatok, hogy minden korábban böngészőbe mentett alkalmazásunk már alfa.hu végződésű legyen!

Amennyiben PKR, Frontend, Edok, Corporate oldal elérési hibával találkozol, akkor az oldalunkon található hivatkozásokat használhatod, mentheted magadnál!

Balesetbiztosítás

  • Többféle csomagból választhat az ügyfél, tetszőlegesen alakítható biztosítási védelem
  • Már napi pár százforintért többmilliós szolgáltatás
  • Speciális orvosi és egyéb nem baleseti szolgáltatások is

Ügyfeleidnek is egyre fontosabb a megfelelő színvonalú, várakozás nélküli ellátás finanszírozása?

Számos szolgáltatással segítjük balesetet szenvedett Ügyfeleinket!

 

Bármely okú halálBármely okú halál

A főbiztosítottnak a biztosítás tartama alatt bekövetkező halála esetén a halál időpontjában aktuális, bármely okú halálra vonatkozó biztosítási összeget fizeti ki a biztosító.

Amennyiben a főbiztosított halálakor a biztosítottnak van saját háztartásában nevelt 1 évesnél fiatalabb gyermeke, úgy a biztosító a bármely okú halál aktuális biztosítási összegén felül kifizeti a „Szülői életbiztosítási” összeget a biztosítási szabályzat Függelékében meghatározottak szerint.


Balesetből eredő halál

Balesetből eredő halál

A biztosított balesetből eredő halála esetén, mely a balesettől számított 1 éven belül, de még a biztosítottra érvényes biztosítás tartama alatt következik be, a biztosító a baleseti eredetű halálra szóló és a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

Balesetnek minősül minden a biztosított akaratától függetlenül hirtelen fellépő, egyszeri, külső fizikai és/vagy kémiai behatás, amellyel a biztosított károsodást szenved el.


Közlekedési balesetből eredő halálKözlekedési balesetből eredő halál

A biztosított közlekedési balesetből eredő (pl. karambol, utcai gázolás) halála esetén, mely a balesettől számított 1 éven belül, de még a biztosítottra érvényes biztosítás tartama alatt következik be, a biztosító a baleseti eredetű halálra szóló és a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

Dokumentumok

További dokumentumok az alfa.hu-n.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.