"Jobb mint az e-mail!" szolgáltatás népszerűsítő játékunk elkezdődött, keresd a lenti menüpontban!

https://alkuszi.alfa.hu/jobb-mint-az-email/

 

 

Időpont: 2023. október 30. (hétfő)
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb, 1117-Budapest, Pázmány Péter stny. 1/A
Parkolás: ELTE parkolójában díjmentesen (a sorompó automatikusan nyílik, ha bármi okból mégis diszpécser szükséges, a Déli Tömb diszpécserét kell kérni)

Mi az az Alfa Akadémia?

Őszi szemeszterünk jelenléti oktatása, egyetemi előadótermi környezetben, az ELTE Lágymányosi Campusán.  Hallhatsz lakás- és társasházbiztosításainkról, gépjárműbiztosításainkról és szó esik majd vállalati biztosításainkról is, de nem a megszokott formában, hiszen a termékismereten túl addicionális szakmai tartalmakkal készülünk. Az Alfa Akadémia programjaként meghirdetett teljes képzési napon elhangzottak alapján összeállított online tudásvisszamérés sikeres teljesítése esetén pedig Alfa Akadémia minősített hallgatója díszoklevél szerezhető.

 

Miért érdemes erre a képzésre regisztrálni?

https://alkuszi.alfa.hu/esemenyek/alfa-akademia-2023-osz/

Elsősorban a szakmai tartalom miatt. Ezen a rendezvényen terméktámogató kollégáink mellett kiváló szabályalkotó illetve szolgáltatást végző kollégáink is jelen lesznek, üzletági illetve kárrendezési témában is bővíthetitek tudásotokat és kérdezhettek közvetlenül.

  • Lakásbiztosítás témában például egy rendhagyó történelemóra keretein belül mutatjuk meg, hogyan fejlődtek a lakásbiztosítások és hogyan jutottak el azok a mostani csúcsig. Mindezt jó hangulatban, interaktívan, OKÉ?
  • Gépjármű és társasház blokkunkban az elméleti termékismeretet fűzzük össze a gyakorlati oldallal kárszakértő kollégáink segítségével.
  • Vállalati vagyon témában termékismeret és vállalási szempontok összhangjának bemutatásán keresztül szeretnénk a corporate típusú módozatainkkal kapcsolatos magabiztosságot erősíteni.

A szakmai képzéseken való részvételről igazolást állítunk ki.

Mindemellett az oktatás szakmai tartalmán túl a jelenléti oktatás jellegét is igyekszünk különlegessé tenni. Ennek megfelelően

  • egyetemi környezetben, klasszikus lépcsős előadóban hallgathatjátok az oktatásokat. Az ELTE Lágymányosi Campusa akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a mai kornak megfelelő technikával rendelkezik, az épület és környezete kellemes. A büfé ugyan a közoktatás őszi szünetére való tekintettel zárva lesz, de mi gondoskodunk róla, hogy ne maradjatok étlen, szomjan, szünetekben kávé, süti, ebédszünetben szendvics, gyümölcs vár majd titeket.
  • az előadások végén egy-egy értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki, a szakmai tudás mellett így a nyerési lehetőségeteket is növelhetitek, ha egész nap velünk tartotok.
  • az egyetemi hangulathoz illő napzárással is készülünk, a szakmai programot követően 17 órától a Szomszédnéni Produkciós Iroda gondoskodik majd a jó hangulatról.

Amennyiben már regisztráltál az eseményre, úgy köszönjük bizalmad és várunk szeretettel október 30-án az ELTE Lágymányosi Campusán.

Amennyiben még nem regisztráltál, tedd meg minél hamarabb, mert a helyek száma korlátozott. Jelentkezni online tudsz alkuszi honlapunk eseménykártyái között az Alfa Akadémiát választva vagy a gombra kattintva.

Találkozzunk október 30-án az Alfa Akadémián!