Figyelem!

A brand váltást követő türelmi idő leteltévél, kérjük gondoskodjatok, hogy minden korábban böngészőbe mentett alkalmazásunk már alfa.hu végződésű legyen!

Amennyiben PKR, Frontend, Edok, Corporate oldal elérési hibával találkozol, akkor az oldalunkon található hivatkozásokat használhatod, mentheted magadnál!

Az ALFA

2023. augusztus 1-jétől Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. – Alfa Vienna Insurance Group Zrt. – cégnéven folytatja a tevékenységét.

A névváltás ügyfeleinket nem érinti, teendőjük nincs. A vállalat online elérhetősége változik.

Az Alfa név egyaránt jelez elsőséget, valaminek a kezdetét, és viszonyítási alapot. Az erő és a megújulás jelképe, ezáltal a tradíció és az újszerűség egyaránt megtalálható benne. Vállalatunkra mindegyik igaz, hiszen jogelődünk, az Állami Biztosító révén az egyik legelső modern kori biztosítós múlttal rendelkezünk.

A névváltás nem jelent változást vállalatunk működésében, termékeinkben, kötelezettségeinkben, és ügyfeleink felé való elkötelezettségünkben.

A névváltás ügyfeleinket nem érinti, teendőjük ezzel kapcsolatban nincs.

  • A korábban kötött szerződések változatlanul érvényesek.
  • Szolgáltatásaink továbbra is az eddigi feltételekkel érhetőek el.

Társaságunk online elérhetősége augusztus 1-től változik. Keressen minket Alfa Biztosító néven!

  • weboldal: alfa.hu
  • Online ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat.alfa.hu
  • Írjon nekünk: alfa.hu/irjonnekunk
  • facebook.com/alfabiztosito, instagram.com/alfabiztosito, youtube.com/alfabiztosito

Telefonos elérhetőségünk változatlan.

Leányvállalataink illetve az önkéntes nyugdíjpénztár neve is változik:

  • Alfa VIG Pénztárszolgáltató Zrt.,
  • Alfa VIG Közvetítő Zrt.
  • Alfa Önkéntes Nyugdíjpénztárra változik.
  • Alapkezelő neve 2023. május 15-től VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt.-re változott.

Megbízhatóság, szakértelem

Az Alfa márkanév alatt továbbra is megbízható, szakértő partnerként a már megszokott magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket és üzleti partnereinket.

Többségi tulajdonosunk, a Vienna Insurance Group A.G. Wiener Versicherung Gruppe (VIG) az egyik legnagyobb jegyzett nemzetközi biztosító cégcsoport Közép- és Kelet-Európában. A bécsi székhelyű VIG csoport 30 országban 50 vállalaton keresztül hosszú évek óta folytat biztosítási tevékenységet. Társaságunk kisebbségi tulajdonosa a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. útján a Magyar Állam.

Stabilitásunkat mutatja, hogy tulajdonosaink magyarországi biztosítás piaci részesedése közel 20 százalék, és ezzel a hazai biztosítási piac vezető szereplői.

Ügyfeleink biztosítása, megtakarítása nálunk továbbra is jó kezekben van. Több évtizedes tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel segítünk megóvni a fontos értékeket és tervezhetőbbé tenni a jövőt.