ÚJRA ITT – OKÉ AKCIÓ!!

Örömmel értesítünk, hogy újra elindítjuk a már jól ismert OKÉ akciónkat, méghozzá kicsit máshogy, mint eddig

A 2024.02.12. és 2024.04.15. között megkötött OKÉ szerződésekre a megszokott 40% helyett 50% értékesítői kedvezményt adunk!

Az akciós kedvezmény nemcsak az új szerződésekre, hanem az átdolgozásokra is jár! (A kötés dátuma számít, a kockázatviselés kezdete nem!)

Nap
Óra
Perc
40% helyett

50%

értékesítői kedvezmény jár!

 

Természetesen

az ajándékba

adható kiegészítő se marad el!

Nem kérünk mást, csak annyit, hogy köss Alfa OKÉ lakásbiztosítást a fenti időszakban. Cserébe mi odaadjuk az új kötésekre és az átdolgozásokra is az 50% értékesítői kedvezményt, de az új szerződéskötésekhez ezen felül egy választható ingyenes kiegészítőt is! Ugye milyen egyszerű? 
(kiegészítő ingyenes marad, amíg a szerződés meg nem szűnik, vagy át nem dolgozzák)

  • Az egyik legnépszerűbb kiegészítőnk segítségével térülhetnek a vízkárt okozó csapok, radiátorok, szaniterek, a fagyás miatti vízkárok, jégverés esetén a tetőt ért esztétikai károk, vihar esetén az épület külső festését ért esztétikai károk, vagy akár az elromlott fagyasztóban megromlott élelmiszerek. Persze ez még nem minden! Vízkár miatt le kell verni három csempét a fürdőben és a boltban már nem lehet ilyen csempét kapni? Sebaj, mert az extra csomagban választott limitig térülhetnek akár a teljes csempefelület cseréjének költségei!

  • Nyitva maradt a lakás bejárati ajtaja zuhanyzás közben? Ezalatt valaki bement a lakásba és ellopott néhány értékes holmit? Jó hírünk van! Az így ellopott biztosított vagyontárgyak a választott limitig térülhetnek a Besurranás kiegészítővel!

  • Ügyfeled azzal keresett meg, hogy van otthon néhány, öt évnél nem régebben, újonnan vásárolt háztartási gép, amiknek már lejárt, vagy nemsokára lejár a gyártói garanciája? Ezzel a kiegészítő biztosítással egyszerre meghosszabbítható az összes ilyen berendezés garanciája! Azt is említette, hogy tervezik a közeljövőben nagyi laptopjának, anyu mobiltelefonjának, vagy öcsi okosórájának cseréjét? A kiterjesztett garancia és mobileszköz biztosítással a szerződéskötést követően vásárolt eszközeik védelmet élveznek akár leejtés esetén is!

  • A készpénz otthon is biztonságban lehet! Értéktárolóban elhelyezve több, mint egymillió forint értékű, értéktároló nélkül akár százezer forintnyi otthon tartott készpénz vagy értékpapír is biztosítható!

  • Ezzel a kiegészítővel térülni fognak a napelemeket vagy napkollektorokat ért meteorológiai károk és a három méter feletti homlokzatra, vagy a tetőre szerelt kültéri egységek vandalizmus és lopás kárai is!

  • Manapság nem mindenkinek van a mellényzsebében egy olyan szakember telefonszáma, aki éjjel-nappal hívható és 24 órán belül rendelkezésre áll, de nekünk pont van ilyenünk. A sürgős beavatkozást igénylő események esetén éjjel-nappal hívható assistance szolgáltatásunk a Lakásdoktor.
A kiegészítők pontos leírását megtalálod itt.
Hirdetmény letölthető

Tavaszi kampány _2024 OKÉ

További sikeres értékesítést kívánunk!