Jövőkép életbiztosítás - jó helyen a megtakarítás!

 • A befektetés életbiztosítási védelemmel kombinálható (Covid-19 esetén is térít)
 • Hazai és nemzetközi alapkezelők eszközalap kínálata
 • 10 éves tartam után ügyfélbónusz

AJÁNDÉK: Most 3 évre szóló közlekedési baleseti halál kiegészítőt kap ügyfeled a biztosítása mellé 1 millió forint biztosítási összeggel

A hosszú távú megtakarítások szerepe az utóbbi években felértékelődött, ahogy az is, hogy az infláció mellett megtakarításunk képes legyen megőrizni értékét és lehetőleg gyarapodjon is.

Erre kínál megoldást a befektetéssel kombinált Alfa Jövőkép életbiztosítás, mely hazai, világpiaci és nemzetközi vállalatok eszközalap kínálatával és az Alfa Alapkezelővel együtt biztosítja, hogy megtakarítása jó helyen legyen. A befektetését igény szerint széles körű életbiztosítási védelemmel is kiegészíthető.

 • Belépési életkor: 16-70 év, kilépési kor: legfeljebb 75 év
 • Biztosítás tartama: 5-40 év között választható
 • Befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Az Alfa Jövőkép életbiztosítás a megtakarításainak lehetséges gyarapításán túl az ügyfél személyére, sőt akár családjára szabható életbiztosítási védelmet is nyújt!

Miért érdemes az életbiztosítási védelemről is gondoskodni?

 • Olyan váratlan eseményekre nyújthat fedezetet, mint a halál, a baleset vagy egy betegség. Az Alfa Jövőkép életbiztosítás segít fedezni az ezekkel járó megnövekedett anyagi terheket.
 • Az Alfa Jövőkép életbiztosításához 3 évre ingyenes, 1 millió forint biztosítási összegű közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítőt adunk.
 • A választható kiegészítő biztosítások segítségével számos élethelyzetre felkészülhet.

Az Alfa Jövőkép életbiztosítás a COVID-19-ből eredő megbetegedésekre és halálesetekre is térít.

Milyen befektetési előnyöket kínál az Alfa Jövőkép életbiztosítás?

 • Ügyfeled az eszközalapok által a világpiac jelentős szereplőinek számító vállalatok eredményeiből is részesülhet.
 • Az eszközalapok kínálatát az Alfa szakértői rendszeresen felülvizsgálják.
 • Az Alfa Alapkezelő, valamint hazai és nemzetközi befektetési alapkezelők válogatott kínálata is elérhető általa.
 • Ügyfeled a magyar biztosítási piac széles körű menedzselt eszközalap választékát érheti el.
 • Ügyfeled kockázatvállalási hajlandóságához igazodva választható ki a megfelelő eszközalap.
 • Ügyfeled az azonnali hozzáférést biztosító rendkívüli számláján eseti jelleggel is helyezhet el megtakarítást, amelyhez rugalmasan hozzáférhet.
 • A befektetési portfólió összetétele könnyedén, online is módosítható.

Miért érdemes az Alfa Jövőkép életbiztosítást választania megtakarításként?

 • Széles eszközalap kínálatával növelhető a megtakarítás.
 • A piaci változásokhoz igazodva tartam közben bármikor – online ingyenesen – változtatható a befektetési portfólió.
 • Rugalmasan, eseti befizetésekkel bármikor gyarapítható a megtakarítási számlán.
 • Közös ügyfelünket a rendszeresen befizetett díjai után megtakarításait ügyfélbónusszal növeljük meg (legalább 10 éves tartam esetén).
 • Az életbiztosítás az aktuális élethelyzetnek megfelelően kiegészítő biztosításokkal is bővíthető.
 • A biztosításba társbiztosított, sőt akár gyermek(ek) is bevonható.
 • A biztosításhoz 3 évre szóló ajándék közlekedési baleseti halál kiegészítő biztosítást adunk 1 millió forint biztosítási összeggel.

Választható eszközalapok

Az Alfa Jövőkép életbiztosítás kínálatában elérhető eszközalapok mögötti befektetési alapok jellegük, célpiacuk és eszközallokációjuk alapján a következőképpen csoportosíthatók:

 • Klasszikus befektetési eszközalapok: egy előre meghatározott piac, régió vagy ország eredményeiből részesülnek. Jellemzően az adott terület tőzsdei vállalatainak részvényei, kötvényei találhatóak az alapokban. Az alapok célja a legmagasabb tőkenövekedés elérése.
 • Vegyes eszközalapok: egy olyan diverzifikált, kiegyenlített portfóliót alkotnak, melyek célja, a kockázat porlasztása. A fennálló kockázati szint megtartása érdekében előre meghatározott eszközaránnyal rendelkeznek.
 • Abszolút hozamú eszközalapok: befektetési szerkezetük rugalmasan változik a nagyobb profit érdekében annak függvényében, hogy a piac mely területén kínálkozik kedvező befektetési lehetőség

Választható kiegészítő biztosításaink

Melyekkel személyre szabhatod az Alfa Jövőkép életbiztosítási védelmét

Betegségbiztosítások


Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17)Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17; CC-21)

A mai kor egyik leggyakoribb betegsége a rák, így szinte mindenki tapasztalja a környezetében, hogy az egészségügyi problémával való küzdelem mellett milyen egyéb nehézségekkel kell szembenézni a betegség felismerése után.


Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17)Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17; KR-21)

Azoknak érdemes biztosítási védelmüket kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítással kiszélesíteni, akik például daganatos, vagy szív- és érrendszeri megbetegedésektől tartanak, de nem köthetnek sajnos azok, akik ilyen betegségükről vagy azok tüneteiről tudnak.


Balesetbiztosítások


Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17)Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17; BH-21)

Segítségével az alapbiztosítási védelem kibővíthető: baleseti halál esetén plusz kifizetést kap a kedvezményezett. Védelmet nyújt mindazoknak, akik – életmódjukból, foglalkozásukból fakadóan – baleseti halálesetre vonatkozóan növelni szeretnék az alapbiztosítási védelmet.


Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17)Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17; KBH-21)

Ezt a kiegészítőt elsősorban azoknak javasoljuk, akik sokat utaznak. Ez a kiegészítő biztosítás szolgáltatásaiban hasonló a Baleseti halálra szóló kiegészítőhöz, de a biztosítási esemény csak közlekedési baleseti halál lehet. Ennek megfelelően a díja is kevesebb.


Személybiztosítások


Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítás (GYK-01; GYK-17)

Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítások (GYCC-18, GYBKN-18, GYBMT-18, GYBR-18, GYBR-18, GYKN-21, GYMT-21, GYDD-21)

A szülők biztosítási védelme mellett érdemes figyelmet fordítani a gyermekek biztosítási védelmére is, hiszen a gyermeket érintő balesetek is súlyos anyagi következményekkel járhatnak a család számára.


Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)

Olyan családoknak ajánljuk, ahol a családfő keresőjének elvesztése esetén komoly gondot jelentene a hátramaradottak számára az eddigi életszínvonaluk fenntartása.


Kötött lejáratú kiegészítő életbiztosítás (TX-02)Kötött lejáratú kiegészítő életbiztosítás (TX-02)

A tartamvégi szolgáltatást biztosító kiegészítőnk megkötésével akkor is teljesül a gyermek javára történő megtakarítási szándékunk, ha egy sajnálatos tragédia miatt a családfenntartó nem tudná a takarékoskodást folytatni. Ez azt jelenti, hogy a szerződés lejáratakor – például gyermekünk 18. életévében – a kívánt összeg mindenképpen rendelkezésre áll majd.

Kapcsolódó dokumentumok