Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás

  • Milliós összegű haláleseti kifizetés
  • Anyagi támogatás végstádiumú betegség esetén
  • Egészségi állapotától függően kedvezmény

Alfa Vitál Max Életbiztosítás – Gondoskodás a család biztonságárol

Készüljön fel ügyfeled a váratlanra!

Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás.

  • 18-70 év közöttieknek
  • 5-40 évre köthető
  • havi, negyedéves, féléves vagy éves díjfizetési gyakorisággal 

Az Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás előnyei

Támogatjuk az egészségtudatosságot

Amennyiben egészségtudatos életmódot folytat, óvja fizikai, szellemi épségét, azt Társaságunk is honorálni fogja.

  • Nem dohányzó ügyfeleinknek kedvezőbb díjat kínálunk.
  • Jó egészségi állapota alapján – egyéni elbírálás eredményeként – a biztosító megemelheti a kezdeti biztosítási összeget, így változatlan díj mellett ügyfelünk magasabb védelmet kap.
Rugalmas konstrukció
5 – 40 éves időtartamra köthető. A díjfizetési gyakoriság az ügyfél választása szerint lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves.
 

Gyermekeknek szóló kiegészítő biztosításokkal bővíthető

  • A 25 féle kiegésztő biztosításon felül további 8 féle kiegészítőt is kínálunk gyermek biztosítottaknak. A gyermekek egy biztosítási szerződésen belül biztosíthatók a szüleikkel. A gyermek kiegészítőkről ezen a hivatkozáson tudhat meg többet.

Díjazzuk a hűséget
A szerződéskötésnek vagy a társbiztosított bevonásának 5. évfordulójától 6 éven át az adott évben aktuális biztosítási összeg 5%-ával növeljük a biztosítás értékét, amennyiben a biztosított életkora a biztosítás kötésekor vagy biztosításba vonásakor 18-49 év közé esik.

Papa-Mama szolgáltatás
A biztosított szülő halála esetén, abban az esetben, ha 1 év alatti gyermek is él vele egy háztartásban, további anyagi támogatást adunk. Az alapbiztosításban kifizetésre kerülő összeget 10%-kal megemeljük (min. 1.000.000 Ft, max. 3.000.000 Ft), hogy enyhítsük a felmerülő anyagi terheket.

Abban az esetben, ha a biztosított/társbiztosított halála közlekedési baleset miatt következik be, akkor a Papa-Mama szülői életbiztosítás szolgáltatási összege legalább 2.000.000 (kétmillió), és de legfeljebb 6.000.000 (hatmillió) forintra növekszik.

Kiegészítő biztosítások nőknek és férfiaknak
Az alapbiztosítás mellé 25 féle kiegészítő biztosítási fedezetet kínálunk, amelyek között kifejezetten nőknek szóló, terhességgel és szüléssel kapcsolatos biztosítási eseményekre is kiterjedő kórházi napi térítés és műtéti biztosítás is megtalálható.

 

Kiegészítő biztosításaink

Igényeire szabjuk az életbiztosítási védelmét

Kiegészítő biztosításokkal ügyfeled igényei szerint testreszabhatod alap életbiztosításunk.

Kérd meg ügyfeled, hogy gondoljon bele, hogyan alakulna a saját és/vagy családja helyzete, ha hosszabb kórházi kezelésre szorulna, súlyos egészségkárosodás érné, komolyabb műtétre lenne szüksége. A kiegészítő biztosítás nem csak az egyén és a család számára nyújt védelmet, de az alapbiztosítás fenntarthatóságát is „védheti”. Segíthet abban, hogy ne kelljen lemondanunk a biztosításról, amit valamilyen távolabbi cél megvalósításáért indítottunk (nyugdíj kiegészítése, gyermekek taníttatása stb.); azaz egy baleset, betegség anyagi terhei, vagy a jövedelem kiesése miatt ne kelljen felmondani az alapbiztosítást.

Betegségbiztosítások


Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17)Daganatos betegség esetére szóló kiegészítő biztosítás (CC-01; CC-17; CC-21)

A mai kor egyik leggyakoribb betegsége a rák, így szinte mindenki tapasztalja a környezetében, hogy az egészségügyi problémával való küzdelem mellett milyen egyéb nehézségekkel kell szembenézni a betegség felismerése után.


Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17)Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás „Kritikus 7” (KR-08; KR-17; KR-21)

Azoknak érdemes biztosítási védelmüket kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítással kiszélesíteni, akik például daganatos, vagy szív- és érrendszeri megbetegedésektől tartanak, de nem köthetnek sajnos azok, akik ilyen betegségükről vagy azok tüneteiről tudnak.


Balesetbiztosítások


Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17)Baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (BH-08; BH-17; BH-21)

Segítségével az alapbiztosítási védelem kibővíthető: baleseti halál esetén plusz kifizetést kap a kedvezményezett. Védelmet nyújt mindazoknak, akik – életmódjukból, foglalkozásukból fakadóan – baleseti halálesetre vonatkozóan növelni szeretnék az alapbiztosítási védelmet.


Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17)Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítás (KBH-01; KBH-17; KBH-21)

Ezt a kiegészítőt elsősorban azoknak javasoljuk, akik sokat utaznak. Ez a kiegészítő biztosítás szolgáltatásaiban hasonló a Baleseti halálra szóló kiegészítőhöz, de a biztosítási esemény csak közlekedési baleseti halál lehet. Ennek megfelelően a díja is kevesebb.


Személybiztosítások


Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítás (GYK-01; GYK-17)Gyermekekre szóló kiegészítő biztosítások (GYCC-18, GYBKN-18, GYBMT-18, GYBR-18, GYBR-18, GYKN-21, GYMT-21, GYDD-21)

A szülők biztosítási védelme mellett érdemes figyelmet fordítani a gyermekek biztosítási védelmére is, hiszen a gyermeket érintő balesetek is súlyos anyagi következményekkel járhatnak a család számára.


Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)Kockázati kiegészítő életbiztosítás (KÉK-08; KÉK-17)

Olyan családoknak ajánljuk, ahol a családfő keresőjének elvesztése esetén komoly gondot jelentene a hátramaradottak számára az eddigi életszínvonaluk fenntartása

Kapcsolódó dokumentumok

További dokumentumok az alfa.hu-n.